Domáca banánová zmrzlina

| Novinky z redakcie | 30. 6. 2014

Zmrzlina, ktorej sa s čistým svedomím môžete prejesť do prasknutia. Rýchlo, zdravo a nenáročne – takto jednoducho sa pripravuje. Naviac neobsahuje laktózu, cukor a je vhodná aj pre vegánov. Vyčarujete ju z jedinej ingrediencie.

Potrebujeme: banány.

Postup: Banány ošúpeme a nakrájame na cca 2 cm kolieska. Dáme na 2 hodiny do mrazničky. Po zmrazení vložíme do mixéra a mixujeme dohladka. Okamžite podávame.

Kathushkin tip: Podľa mojej vlastnej skúsenosti je mierka nasledovná: 1 banán = 1 štedrý kopec zmrzliny. Zmrzlinu môžete ochutiť napríklad arašidovým maslom alebo drobným ovocím, keď ho pridáte k banánom vo fáze mixovania. Pri servírovaní to vyskúšajte s čokoládovou polevou. Tú si pripravíte z kokosového oleja, agáve sirupu a raw kakaa, všetko po jednej lyžici. Premiešate a polejete domácu banánovú zmrzku.

Kathuskine kulinárium nájdete na www.oslavuj.sk.

Vaše ohlasy a názory na články v Zajtrajších novinách, či na samotné noviny, alebo spoločenské témy, môžete posielať na info@zajtrajsienoviny.sk.
Z uverejnených listov čitateľov vyberieme jeden, ktorý získa konzumné v košickej raňajkárni Rozprávka v hodnote 10 eur.

Tags: , , ,

Prečítajte si aj:









pošli na vybrali.sme.sk

Komentáre ku článku: Domáca banánová zmrzlina

Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.





Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

KRUK Košice T-Systems