Tipy z redakcie

Gugeľ od Rusínov

| Tipy z redakcie | 14. 9. 2018
Ak sa vám nechce stáť hodinu pri sporáku a chystať zemiakové placky, spravte si gugeľ. S týmto priam medzinárodným názvom zabodujete všade, kde ho upečiete. Hodí sa aj na večerné posedenie s kamarátmi. …čítať ďalej >


Smoothie z červeného melóna

| Tipy z redakcie | 17. 8. 2018
Melónové smoothie s broskyňami osvieži, dodá vitamíny a zregeneruje svaly. …čítať ďalej >


Tip šéfredaktorky: Paradajková polievka s arašidovým maslom

| Tipy z redakcie | 3. 8. 2018
Chuť tejto polievky závisí od chute samotných paradajok, a preto je najlepšie variť ju počas sezóny, keď sú plody sladké a šťavnaté. My na nej žijeme celé leto, rýchlo sa pripravuje, zasýti a vynikajúco chutí. Recept som našla na internete, no…čítať ďalej >


Šošovicová polievka s paradajkami a zázvorom

| Tipy z redakcie | 29. 6. 2018
Tak trochu inú polievku z červenej šošovice sme objavili na veganotic.cz s prívlastkom najobľúbenejšia. Množstvo pochvalných komentárov pod receptom ju opisovalo ako úžasnú dobrotu s trochu orientálnym nádychom, tak nečudo, že sme ešte v ten deň…čítať ďalej >


Vyprážané jabĺčka v cícerovom cestíčku

| Tipy z redakcie | 1. 6. 2018
Tento rýchly bezlepkový jablčný dezert môžete pripraviť nečakanej detskej návšteve. Ak by malí výmyselníci náhodou otáľali, nahovorte im, že to sú jablkové lievance. …čítať ďalej >


Vyprážané tvarohové guľky

| Tipy z redakcie | 18. 5. 2018
Vyprážané tvarohové guľky nemusia byť len zaujímavou alternatívou namiesto fašiangových pampúšikov, ale aj chutným obedom kedykoľvek počas roka. …čítať ďalej >


Mrkvovo-orechová torta s mascarpone

| Tipy z redakcie | 20. 4. 2018
Dedinská mať sa na svojom profile pochválila šťavnatou a pomerne zdravou pečenou pochúťkou. Je jednoduchá na prípravu a každý ochutnávač si popýtal dupľu. Vyskúšajte sami! …čítať ďalej >


Cícer na paprike s pórom

| Tipy z redakcie | 23. 3. 2018
Cícer je najľahšie stráviteľnou strukovinou, obsahuje množstvo bielkovín, vlákniny, železa, vitamínu B, draslíka či dokonca kyselinu listovú. Aj preto je obľúbenou pochúťkou žien, no zgustnúť by si mali i páni. Na Ďalekom východe sa totiž…čítať ďalej >


Chlieb bez múky

| Tipy z redakcie | 9. 3. 2018
Kulinárski tradicionalisti sa teraz isto chytajú za hlavu. Už z princípu odmietajú zelerové hranolky, tofu burger či cestoviny z jablka. Nieto ešte chlieb bez múky. Ale dajme mu šancu! Obsahuje zdravé semienka a chutí božsky. …čítať ďalej >


Malé bryndzovníky

| Tipy z redakcie | 23. 2. 2018
Po rôznych zdravých a raw dobrotách sme si povedali dosť! Nastal čas na niečo pravé slovenské, čo sa hodí aj k pivu a zasýti mlsné jazyky statných žien, pánov i detí. Reč je o jednoduchých, ale zato extra chutných bryndzovníkoch. …čítať ďalej >


KRUK Košice T-Systems