Tipy z redakcie

Malé bryndzovníky

| Tipy z redakcie | 23. 2. 2018
Po rôznych zdravých a raw dobrotách sme si povedali dosť! Nastal čas na niečo pravé slovenské, čo sa hodí aj k pivu a zasýti mlsné jazyky statných žien, pánov i detí. Reč je o jednoduchých, ale zato extra chutných bryndzovníkoch. …čítať ďalej >


Sušené banány s kokosovým mliekom a vanilkou

| Tipy z redakcie | 9. 2. 2018
V jednom špecializovanom obchode sme našli sušené banány, ktoré ani zďaleka nevyzerali ako tie z bežných supermarketov. Boli mäkké, tmavé a ich sladkastá chuť doznievala na jazyku. Pochádzali až z Peru a cena za balíček nebola lichotivá. No potom…čítať ďalej >


Pochúťka z krvavého zlata

| Tipy z redakcie | 29. 1. 2018
Zimné obdobie vraj nie je ideálne na diéty či prečisťovanie organizmu, ale chutným a zdravým šalátom nič nepokazíte. Najmä, ak ním len doplníte vyvážený jedálniček. Základ tohto receptu tvorí krvavé zlato. Tak sa hovorí červenej repe, ktorá…čítať ďalej >


Najlepšia slovenská kapustnica?

| Tipy z redakcie | 25. 12. 2017
V hŕbe online receptov na sviatočnú kapustnicu sme našli ozajstný skvost. Autorka sľubovala silný gastronomický zážitok i dokonalosť a neklamala. Možno to bolo tým, že vývar pripravila z údených aj neúdených rebier a že do polievky pridala sušené…čítať ďalej >


Mikuláš pre športovcov

| Tipy z redakcie | 27. 11. 2017
Každý rok o takomto čase hútame, aký tip na mikulášsky darček by vás mohol potešiť. Mohlo by to byť niečo neprvoplánové, možno aj nečakané. A presne taká je mikulášska nádielka pre športovcov. Veď ktorý z nich by ráno v teniske hľadal domácu…čítať ďalej >


Koláč bez pečenia

| Tipy z redakcie | 13. 11. 2017
O tento zákusok sa s vami chceme podeliť bez akejkoľvek polemiky, či je lepšia raw alebo klasická strava. Každému predsa chutí niečo iné a tak to má byť! Lenže táto mandľovo-kokosovo-banánová mňamka počarovala zatiaľ všetkým. …čítať ďalej >


Klíčky mungo fazule podporujú trávenie a dobíjajú energiu

| Tipy z redakcie | 30. 10. 2017
Klíčky mungo fazule sú vraj extra výživné a zdravé. Sú bohatým zdrojom minerálnych látok, vitamínov, proteínov, enzýmov, stopových prvkov a rastlinných bielkovín. Pri ich pravidelnom užívaní sa zlepšuje trávenie, detoxikuje organizmus, zvyšuje…čítať ďalej >


Jablkovo-maková štrúdľa

| Tipy z redakcie | 16. 10. 2017
Ruku na srdce – kto nemiluje štrúdľu? Táto z lístkového cesta je super rýchla a šťavnatá. …čítať ďalej >


Ovocné kože – najzdravšia sladkosť pre deti

| Tipy z redakcie | 2. 10. 2017
Ovocné kože fantasticky chutia, pomalým spracovaním na nízkej teplote nestrácajú žiadne vitamíny ani enzýmy a vydržia celý rok. Takto sú ideálnou dobrotou aj pre malé deti, vegánov a pre všetkých, ktorí potrebujú mať vo vrecu rýchly zdroj energie. …čítať ďalej >


Slaná focaccia

| Tipy z redakcie | 18. 9. 2017
Bloger roka je prestížna súťaž, ktorá oceňuje najlepších blogerov na Slovensku v rôznych kategóriách. V tej gastronomickej zvíťazila Veronika Čopíková allias Lenivá kuchárka. Na svojej stránke publikuje jednoduché a zdravé recepty a jeden vytvorila…čítať ďalej >


KRUK Košice T-Systems