Koláč bez pečenia

| Tipy z redakcie | 13. 11. 2017

O tento zákusok sa s vami chceme podeliť bez akejkoľvek polemiky, či je lepšia raw alebo klasická strava. Každému predsa chutí niečo iné a tak to má byť! Lenže táto mandľovo-kokosovo-banánová mňamka počarovala zatiaľ všetkým.

Potrebujeme: 2 hrnčeky mandlí/kešu, alebo iných orechov, hrnček a pol kokosu, necelý hrnček datlí alebo hrozienok, 2 banány, 3 PL kokosového oleja, 2 PL medu, 3 PL nepraženého kakaa.

Postup: Datle/hrozienka môžete vopred namočiť do vody, aspoň na dve hodiny, pokojne i dlhšie. V mixéri poriadne rozmixujte orechy s kokosom, a potom pridajte datle a mixujte, až kým sa vytvorí trochu lepivá zmes. Tú zatlačte do formy, ktorú ste predtým vymastili olejovým olejom. Dajte schladiť do chladničky. Zatiaľ v mixéri zmixujte banány, med, kokosový olej a raw kakao. Hmotu vylejte na vychladený korpus, posypte kokosom a nechajte v chladničke cca 8 hodín.

Dobrú chuť!

Gabika
Foto: autorka


Tags: , , , , ,

Prečítajte si aj:









pošli na vybrali.sme.sk

Komentáre ku článku: Koláč bez pečenia

Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.





Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

KRUK Košice T-Systems