RAW koláč s avokádom a mangom

| Tipy z redakcie | 10. 10. 2016

Tento recept sme vydrankali z Raňajkárne Rozprávka na Hrnčiarskej ulici. Niežeby sme boli zarytými vyznávačmi surovej stravy, len nám jednoducho chutil. Raw koláč s avokádom a mangom super vyzerá, má lahodnú chuť a dokonca aj jednoduchú prípravu. Problém môžu mať iba nedočkavci.

recept-17

Potrebujeme:
Na korpus: 1 hrnček orechov (vlašské orechy, mandle), 1 hrnček hrozienok, 1 hrnček kokosu, 5 datlí MEDJOOL.

Na krém: 1 avokádo, 2 mangá, 150 – 200 ml kokosového oleja, 2 až 3 PL agávového sirupu.

Postup:
Datle namočíme do vody a necháme pol hodinu stáť. Potom ich rozmixujeme spoločne s orechmi, hrozienkami a kokosom. Zmes natlačíme na dno tortovej formy (priemer 18 cm) a uhladíme. Avokádo, mango, kokosový olej a agávový sirup zmixujeme dohladka a vylejeme na korpus. Na vrch poukladáme ovocie podľa chuti či sezóny a dáme do chladničky na 5 až 8 hodín, najlepšie na celú noc.

Dobrú chuť!

Redakcia
Foto: Raňajkáreň Rozprávka

 


Tags: , ,

Prečítajte si aj:









pošli na vybrali.sme.sk

Komentáre ku článku: RAW koláč s avokádom a mangom

Zatiaľ neboli pridané žiadne komentáre.





Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

KRUK Košice T-Systems